Films & Series,  Gaaf!

De spannende en coole oorlogsfilm Midway zal vanaf deze week te zien zijn op Netflix!

Midway is een verhaal over een eiland waar om werd gevochten in de tweede Wereldoorlog. De film was een tijdje geleden al gratis te bekijken op Pathé Thuis, maar zal vanaf deze maand ook te zien zijn op Netflix. In de film spelen grote namen als Patrick Wilson, Luke Evans en Ed Skrein.

Plan dus maar alvast een avondje in met je vrienden, want deze film is heerlijk voor een zaterdagavond. Het eiland Midway ligt in de stille oceaan en Amerika is erop gebrand om het eiland over te nemen omdat ook de Japanners het gemunt hebben op het eiland. De Amerikanen willen een revanche om wat er gebeurt is bij Pearl Harbor!

Midway zal vanaf 27 mei te zien zijn op Netflix!

Méér content: De nieuwe Last of Us 2 storytrailer zit vol actie, avontuur en spanning!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info