Films & Series,  Gaaf!

Netflix Film aanrader: T-34

T-34 is een van de meest coole oorlogsfilm die ik ooit gezien heb. De film draait een al om tanks, oorlog en nog veel meer. We zullen je niet al te veel prijs geven, maar we gaan je wel vertellen waarom je deze film moet kijken. Hij is het waard!

De film uit 2018 draait om een aantal Russische mannen die gezien worden als de beste tankbestuurders van Rusland. De commandant, Ivushkin is een van de beste commandanten aller tijden, maar verliest in het begin van de film de strijd met een Russische tank. Voor 3 jaar lang spreekt hij geen woord met iemand, tot hij de commandant tegenkomt die 3 jaar terug recht tegenover hem stond in de strijd met de tanks.

De Duitse commandant Klaus Jager, is op zoek naar een paar mannen die een leger aan tanks kunnen aansturen, waarvoor ze wel een test moeten afleggen. De Russen gaan die test natuurlijk flink saboteren en dat zorgt voor de nodige paniek bij Klaus.

De film is gesproken is deels in het Russisch, dan in het Duits en zelfs een beetje Engels. De film zit vol actie, mysterie, liefde en een heleboel oorlog. Het is wat mij betreft de perfecte film voor met je vrienden want deze film zorgt voor kippenvel. Misschien bewijst deze film zelfs wel hoe knotsgek die Russen kunnen zijn! Check hier beneden de trailer en oordeel zelf!

T-34 is te bekijken op Netflix

Méér content: De ultieme filmmarathon: Alle Marvel films op volgorde!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info