Coole Bolides,  Gaaf!,  Nieuws

Jay Leno en Elon Musk rijden in de gloednieuwe en futurisctische Cybertruck 2021!

Elon Musk werd er al eens in gespot, maar nu krijgen we echt een rijdende Cybertruck te zien. Elon rijdt samen met Jay Leno door de straten van Los Angeles en showt de wereld zijn Cybertruck. Ik blijf het een ongelofelijke wagen vinden die veel weg heeft van een GTA auto!

De Cybertruck zorgt dan ook voor de nodige kijkers en dat is natuurlijk exact de bedoeling. Vindt je de Cybertruck ongelofelijk vet of is het een belachelijk ding?

Méér content: Motoren gestart! Het Formule 1 seizoen gaat weer beginnen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info