Gaaf!,  Nieuws

Deze mensen waren in de afgelopen 20 jaar het rijkst van iedereen!

Natuurlijk is geld een van de meest belangrijke dingen in het leven. Maar sommige mensen hebben net iets teveel geld en doen er soms ook wel eens gekke dingen mee. De mensen in dit rijtje weten wel hoe ze geld moeten uitgeven en investeren, dit zijn namelijk de rijkste mensen van de afgelopen 20 jaar!

In deze handige datavideo komen we er dus achter wie het rijkst was. Je ziet per jaar de balken stijgen en dalen en uiteindelijk staat er nog maar één iemand op nummer 1. Wie denk jij dat het wordt? Bill Gates of toch Warren Buffet?

Méér content: Dit is hoe de grote voetbalsterren er na quarantaine uit zagen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info