Coole Bolides,  Gaaf!,  Gaming

Raceliefhebbers worden maar al te blij na het zien van de nieuwe trailer van Project Cars 3!

Aankomende zomer zullen we ons niet gaan vervelen, want er komen een heleboel games aan. Naast The Last of Us II, gaat ook Project Cars 3 uitkomen deze zomer! De game zit natuurlijk weer vol met dikke auto´s, uitdagende missies en nog veel meer gave dingen!

Slightly Mad Studios kondigde het nieuws vanochtend aan en gaf ons direct wat details over de game. De game bevat namelijk gewone dagen van 24 uur, wat nieuw is voor de game. Daarnaast beschikt het spel over ruim 200 dikke auto´s, en ruim 140 coole racebanen. Natuurlijk is het de bedoeling dat spelers flink levelen om de meest coole auto´s te krijgen. Laat de zomer maar komen!

Project Cars 3 is deze zomer te verkrijgen voor de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One.

Méér content: Jay Leno en Elon Musk rijden in de gloednieuwe en futurisctische Cybertruck 2021!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info