Gaaf!,  Nieuws,  Sport

Volgens FootyHeadlines is dit het nieuwe shirt van Real Madrid voor het seizoen 2020/2021!

De voetbalcompetities beginnen weer op gang te komen, terwijl normaal in september de nieuwe competities alweer zouden beginnen. Deze maanden staan dan ook vaak in het teken van transfers, speculaties, maar ook de nieuwe tenues van de teams en die van Real Madrid is naar alle waarschijnlijkheid alweer uitgelekt!

FootyHeadlines.com is namelijk een site dat zich daar veel mee bezig houdt en volgens hen mogen we geloven dat dit het nieuwe shirt is van de Spanjaarden. Het shirt is weer traditioneel wit met op de mouw roze en zwarte details. Hoe de rugnummers eruit komen te zien is nog niet bekend.

Méér content: Enzo Knol doet de ‘Crossbar Challenge’ tegen niemand minder dan Ronald de Boer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info