Gaaf!,  Gaming

Alle trailers van gloednieuwe Playstation 5 games voor je op een rijtje!

Afgelopen donderdag werd de nieuwe Playstation 5 gepresenteerd. We hebben hier enorm op gewacht, maar we waren natuurlijk ook erg benieuwd naar de nieuwe games. In deze compilatie zie je de coolste trailers die werden aangekondigd!

Wat mij voornamelijk op viel is de nieuwe Spider-Man game. Ik heb namelijk de eerste versie op de Playstation 4 gespeeld en dat was een van de meest toffe games die ik de afgelopen jaren heb gespeeld. In deze versie van Spiderman gaan we te maken krijgen met Miles Morales, vandaar de naam Spiderman: Miles Morales. Sony thanks voor al deze toffe games!

Daarnaast krijgen we te maken met een stukje nostalgie, want Ratchet and Clank was de eerste game die ik op de Playstation 2 speelde. Ook Horizon gaat een nieuw deel krijgen genaamd Forbidden West. Na Zero Dawn gaan we dus verder duiken in het verhaal van robotdieren!

Dit zijn de drie grootste games naar mijn idee, maar ook het nieuwe deel van Gran Turismo en Resident Evil zijn veelbelovend.

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info