Gaaf!,  Sport

Dit is hoe de grote voetbalsterren er na quarantaine uit zagen!

Voetbal is gelukkig inmiddels weer op gang en dat betekent dat de voetballers weer hun energie kwijt kunnen. In deze compilatie zie je dat sommige voetballers echt een knipbeurt nodig hadden en ook zie je bij sommige mannen de quarantaine-kilo’s. Helemaal niet erg natuurlijk, maar zo kwam ze eruit!

Jadon Sancho, Roberto Firmino, Sergio Ramos en Sadio Mane, allemaal grote namen die voorbij komen in dit rijtje. Laten we hopen dat we niet nog een keer in quarantaine moeten en dat we weer kunnen genieten van ons leven!

Check ook: Dit zijn in 2020 de mensen met de meeste volgers op Instagram! (most followers 2020)

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info