Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

Eindelijk kunnen we kennis maken met de toekomst: de gloednieuwe Playstation 5!

We hebben er jaren op moeten wachten, maar afgelopen donderdag was het eindelijk zover. Het design van de Playstation 5 is gereleased en een aantal toffe games. Ik ben niet verrast door het design, want precies dit had ik zien aankomen!

De PS5 zal verkrijgbaar zijn in twee varianten. Een variant zal met discinvoer zijn en de andere editie zal volledig digitaal zijn. Het design werd aangekondigd in een livestream van Sony waarin ook veel nieuwe gametrailers werden gereleased. Zo kunnen we ons gaan verheugen op een nieuwe Spider-Man game, een nieuw deel van Horizon en ook Ratchet and Clank wordt in een nieuw jasje gestoken.

De exacte datum is nog steeds niet bekend, maar volgens velen zal de prijs rond de 600 euro worden. Wat vindt jij van de Playstation 5? Vindt je het witte design een frisse wind of neig je alweer naar het oude vertrouwde zwarte design?


Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info