Funny,  Gaaf!

De humoristische Qucee ‘roast’ zijn eigen kijkers in deze video!

Er is maar één ding waar we Qucee van kennen en dat is zijn aanstekelijke lach. In zo’n beetje elke video kun je er enorm stuk om gaan, maar hij zelf ook. In deze video vond Qucee het wel een goed idee om zijn kijkers eens aan te pakken, en hoe!

Qucee heeft inmiddels alweer bijna 440.000 abonnees en scoort view na view op Youtube! Ik kende Qucee vooral door zijn rap-battles die hij altijd deed, maar hij is eigenlijk niet meer te herkennen uit die tijd. Qucee behoort gewoon tot de meest bekende Nederlandse Youtubers aller tijden, daar is geen twijfel over mogelijk!

Méér content: Dit zijn in 2020 de mensen met de meeste volgers op Instagram! (most followers 2020)

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info