Gaming,  Sport

De trailer van FIFA 21 en Madden 21 tonen ons dat de graphics verbazingwekkend goed zijn!

Gisteren kondigde EA details aan over de twee grote games. Het gaat om FIFA 21 en om Madden 21, waarvan de graphics er ongelofelijk sick uit zien. FIFA 20 was niet al te best, dus laten we hopen dat we in oktober een betere game in onze armen mogen nemen!

In de trailer zien we spelers als Kylian Mbappe, het stadion van Borussia Dortmund en nog veel meer toffe shots. Er is zeker werk in deze trailer gestoken want hierdoor kan ik me alleen maar verheugen op nieuwe gamereleases. Ook maakten ze bekend dat de games overdraagbaar zijn naar de nieuwe Playstation 5. Koop je dus FIFA of NFL voor de Playstation 4, maar koop je de PS5 2 maanden later? Dan kun je het zo overzetten, ideaal!

FIFA 21 en Madden 21 worden in oktober verwacht.

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info