Gaaf!,  Gaming

Dit is momenteel het record voor de meeste kills op Call of Duty: Warzone!

Onlangs zijn we begonnen aan een gloednieuw seizoen van Warzone. De game is ongelofelijk populair en scoort de ene gamer na de ander. Dagelijks strijden mensen in de arena ‘Verdansk’ om de beste van allemaal te worden. Momenteel staat dat record van de allerbeste op 102 kills!

Hier beneden zie je het Twitter bericht van @frozone waarin hij natuurlijk uitzinnig reageerde op de kills die hij en zijn team hadden. Eerder stond het record voor meeste kills op 93 in de spelmodus trio’s. Deze drie gasten wisten dat record dus flink te verbreken. En nee, dit zijn geen hackers, deze gasten hebben er gewoon alles aan gedaan om een potje te ownen.

Méér content: Eindelijk kunnen we kennis maken met de toekomst: de gloednieuwe Playstation 5!


Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info