Coole Bolides,  Gaaf!

Enzo Knol ruilt zijn Lamborghini Urus in voor een Aventador!

Enzo Knol rijdt al een aantal jaar in een dikke Lamborghini Urus. Nu is het zo dat hij ook zijn auto regelmatig wrapped, en aangezien hij toe is aan een nieuwe kleur heeft hij tijdelijk een nieuwe auto en dat is natuurlijk geen simpele. Deze man ruilt namelijk zijn Urus in voor een van de dikste Lamborghini’s ooit; de Aventador.

Dat maakte hij gisteren bekend in zijn vlog die dagelijks om 16.00 online komt. De Drentse vlogger had momenteel een coole blauwe wrap over zijn auto, maar heeft ook al eens zijn Urus omgetoverd tot een John Deere, absurd toch? Enzo Knol en zijn Lamborghini zijn eigenlijk onafscheidelijk!

Inmiddels heeft Enzo ruim 2,400.000 abonnees en kijkt de jonge doelgroep dagelijks naar de goedlachse Enzo. Het vloggen zal deze man nog niet gaan vervelen, want hij heeft nog nooit de camera een dag naast zich neer gelegd! Inmiddels lijkt het er ook op dat hij weer een nieuwe relatie heeft. Een tijdje geleden maakte hij al in een video bekend dat  hij het gezellig heeft met Myron Koops, maar dat ze nog niet de stempel van relatie erop willen drukken.

Méér content: De humoristische Qucee ‘roast’ zijn eigen kijkers in deze video!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info