Funny,  Gaaf!,  Sport

Dit zijn de 10 grappigste funny moments uit de F1-streams!

De F1-coureurs hebben zich de laatste maanden volgens mij niet zo verveeld. Op het Youtube-kanaal van de Formule 1 werd namelijk een funny moments video gedeeld waarin sommige racers zichzelf compleet voor gek zetten. Vooral die LeClerc kan er wat van!

Ook op deze manier krijgen deze coureurs natuurlijk inkomsten, maar dat zal vast niet het enige zijn. Deze gasten vinden het ook gewoon leuk om een potje te gamen aangezien ze zelf nog aardig jong zijn. Deze F1 funny moments editie is er een om vaker te bekijken!

Er was zelfs een moment dat Charles LeClerc aan het livestreamen was terwijl zijn vriendin voor de deur stond. Omdat de coureur een koptelefoon op had hoorde hij de bel niet, waardoor zijn vriendin het op een andere manier moest proberen. Zijn vriendin besloot via de stream te doneren met de boodschap ‘kun je misschien de deur voor me open doen?’, dat is nou nog eens het toppunt van je inleven in je game. Neem gauw een kijkje naar deze F1 funny moments en ervaar het zelf!

Méér content: Dit is momenteel het record voor de meeste kills op Call of Duty: Warzone!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info