Films & Series,  Gaaf!,  Nieuws

Top films 2021: de meest spannende en leukste trailers op een rijtje!

Het jaar 2021 zou op het gebied van films wel eens veelbelovend kunnen worden. Door corona zijn veel films uitgesteld. Gelukkig zijn er in 2021 een aantal films waar wij absoluut niet op kunnen wachten. Denk hierbij aan Top Gun: Maverick, Morbius, en Ghostbusters 3!

Naast de films voor het jaar 2021, komen er ook een aantal trailers voorbij die gepland staan voor dit jaar. Black Widow zou bijvoorbeeld al gedraaid hebben in mei, maar door al dat corona-gezeik moesten we zelfs daar op wachten. Gelukkig zijn de bioscopen weer open want ik was wel weer een keer toe aan een avondje bioscoop!

De volgende filmtrailers komen voorbij in onderstaande video; Morbius, Minions 2 The Rise Of Gru, Venom 2 Let There Be Carnage, Top Gun 2 Maverick, Fast and furious 9, The New Mutants, Wonder Woman 1984, Black Widow, The Batman, No Time to Die, Jungle Cruise, Ghostbusters 3 Afterlife, Rumble, Peter Rabbit 2, The Runaway en Spiral. Kom vooral eerst even bij van al deze namen en neem ze maar even goed in je op. Dit is een beetje wat we kunnen verwachten in 2021, laten we hopen dat we alleen nog maar meer trailers binnenkrijgen dit jaar!

Méér content: Alle trailers van gloednieuwe Playstation 5 games voor je op een rijtje!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info