Gaaf!,  Sport

Dit zijn tot nu toe de grootste transfers voor het voetbalseizoen van 20/21!

Godzijdank zijn de grootste voetbalcompetities van de wereld weer van start gegaan want er was weinig te beleven op het gebied van sport. Ondanks dat de clubs niets op het gebied van voetbal te doen hadden, waren ze toch aardig actief op de transfermarkt. Daarnaast zijn er al een aantal enorm grote transfers geweest die wij voor jou op een rijtje hebben gezet!

De grootste transfers voor het seizoen 20/21 vindt je hier beneden. Persoonlijk zit ik nog wel te wachten op een aantal grote namen, maar denk ik dat we nog genoeg kunnen verwachten. Clubs als Chelsea, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain kunnen binnenkort aan het werk gaan met een aantal goed voetballende spelers. Laten we trouwens nog even een momentje nemen voor de bedragen van tegenwoordig, Holy shit…


Mauro Icardi – Paris Saint-Germain

Deze Argentijnse superster was al actief bij PSG, maar dat ging over een huurperiode. In het afgelopen seizoen hebben de Fransen de Argentijn definitief overgenomen voor een bedrag van 50.000.000. Mauro Icardi moet naar alle waarschijnlijkheid de plek van Edinson Cavani gaan opvullen, die na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid vertrekt bij de Franse club. Een mooie transfer om mee te beginnen, maar nog langer niet de grootste!

Positie: spits
Vorige club: Internazionale (Inter Milan
Afkomst: Argentinië


Hakim Ziyech – Chelsea FC

Een van de meest besproken Eredivisietransfers van de afgelopen tijd was die van Hakim Ziyech. De sterspeler van Ajax stond de afgelopen jaren al flink in de belangstellingen van grote clubs, maar besloot telkens te wachten met zijn transfer tot er een club langs kwam waar hij zich thuis voelde. Eerder kwamen er namen voorbij als Real Madrid, Manchester United en zelfs Liverpool. Al die clubs zijn het uitendelijk niet geworden en koos de aanvallende middenvelder voor de Londense club Chelsea. Denk jij dat Hakim gaat slagen bij de Engelse ploeg? Ik denk van wel!

Vorige club: Ajax
Positie: aanvallende middenvelder & rechtsbuiten
Afkomst: Marokko


Thomas Meunier – Borussia Dortmund

Er werd al langer over gespeculeerd, maar vorige week maakte Borussia Dortmund bekend dat de Belgische rechtsback Thomas Meunier transfervrij overkomt naar Dortmund. De rechtsachter moet de vertrekkende Achraf Hakimi vervangen die terugkeert naar Real Madrid, maar waarschijnlijk deze week tekent bij Internazionale. Is Meunier een toevoeging aan de selectie van Dortmund?

Vorige club: Paris Saint-Germain
Positie: Rechtsback
Afkomst: België


Timo Werner – Chelsea FC

We sluiten dit rijtje af met de grootste klapper tot nu toe. De Duitse Timo Werner zou naar alle waarschijnlijkheid vertrekken naar Liverpool, maar daar stak Chelsea een stokje voor. De Duitste spits zag een vertrek naar Chelsea meer zitten en tekende daar dan ook vorige week een contract. Dat team van Chelsea gaat er toch aardig uit zien!

Vorige club: Red Bull Leizpig
Positie: spits
Afkomst: Duitsland


Méér content: Dit zijn de 10 rijkste voetbalclubs van de wereld! (2020)

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info