Gaaf!,  Muziek

Deze chille nummers zijn ongetwijfeld een toevoeging voor jouw playlist!

Als je het soms even niet meer weet is muziek vaak de oplossing. Of het nou rap, klassiek of welke genre dan ook is, elke muzieksoort heeft zijn eigen waarde. Wij zoeken dan ook graag wat nummers voor jou uit die wat toevoegen aan jouw playlist. Schrijf ze dus maar gauw op want deze moeten er gewoon in!

Deze chille nummers hebben bij mij al een plekje in mijn playlist, maar horen uiteraard en nog veel meer playlists. Ik kan zelf eigenlijk niet zonder muziek en heb onder het werken altijd een chille afspeellijst op. Door muziek kan ik beter werken, tenzij het hardcore is ;). Al deze nummers zijn gewoon te vinden op Spotify en Youtube!


BOEF – TREINSTATION (PROD. JACK $HIRAK)

Boef heeft zich de laatste jaren flink laten zien in de Nederlandse rap-scene en is naar mijn idee misschien wel de beste Nederlandse rapper van dit moment!


Bilal Wahib – Tigers (prod. Fraasie & D-Pep)

Dit nummer heeft de afgelopen week flink wat overuren gedraaid bij mij, maar ook bij heel Nederland. Bilal Wahib zorgt voor een relaxede vibe!


Meduza, Goodboys – Piece Of Your Heart (Visualizer) ft. Goodboys

Een beetje funky, maar toch relaxed. Voor dit soort nummers is altijd wel een plekje vrij in mijn afspeellijst!


Post Malone – Circles

Deze man kan natuurlijk niet ontbreken in jouw playlist. Er hangt altijd een bepaalde vibe rondom Post Malone waardoor je binnen een paar uur zo al zijn albums er doorheen knalt!


Surfaces – Sunday Best (Official Music Video)

”It’s gonna get difficult but stand but hold your balance”, lekker nummertje niet?


Méér content: De Koningsdag Stuk on air dj-set is er een om meerdere keren terug te kijken!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info