Gaaf!,  Nieuws

Mr. Tfue leeft minimalistisch en bouwt waanzinnige projecten!

Afgelopen weekend stuitte ik op een waanzinnig Youtube-kanaal. Het kanaal is van Mr. Tfue en wat hij doet is waanzinnig. Deze man leeft namelijk minimalistisch en hij bouwt zelf zijn eigen voorzieningen!

Ik bekeek zijn video’s eens aandachtig en toen bedacht ik me dat we af en toe het leven wel wat meer mogen waarderen. Ondanks dat Mr. Tfue hier zelf voor kiest is het wel heel knap. Hij bouwt namelijk met weinig gereedschap en voornamelijk met zijn handen. Wij hebben een aantal toffe projecten van hem voor je op een rijtje gezet!

Toch vraag ik me af of hij daadwerkelijk leeft als dat hij laat zien in de video´s. Hij zal er waarschijnlijk nog een leuk zakcentje mee verdienen, maar waarschijnlijk maakt hij daarvan deze interessante video´s voor ons. Ik kan het in ieder geval flink waarderen dat hij laat zien hoe het leven ook in elkaar zit. Er zijn namelijk genoeg mensen die niet zoveel geld hebben voor een huis, woning of dergelijke. Deze man toont ons dat het allemaal niet altijd om geld draait, een stukje creativiteit zit er ook in bij deze man!

Méér content: De Voice of Holland auditie van Koning Willem Alexander is geniaal!Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info