Gaaf!,  Sport

Docu-time: de mooie trailer van Greatness Code maakt indruk!

Sportdocumentaires maken op mij altijd flink wat indruk. Ik hoop dan ook dat de sportdocu Greatness Code ook flink wat indruk op me gaat maken, want voor deze moet je even gaan zitten. In deze documentaire staat in elke aflevering een andere grote sporter centraal die zijn verhaal doet.

En in de Greatness Code trailer  komen een aantal flink grote namen naar voren. Denk bijvoorbeeld aan American Footballer Tom Brady, voetbalster Alex Morgan, en natuurlijk basketballer LeBron James. Er zijn nog veel meer bekende sporters die hun woordje gaan doen in de serie, maar dat zie je allemaal op 10 juli. Ook vertellen de sporters over de invloed van de media op hun werk. Na één keer slecht presteren sta je namelijk al flink onder druk volgens hen.

Naast interviews krijgen we ook nostalgische beelden te zien van de sporters en wordt je volledig meegesleurd in het drukke leventje van deze mensen. Veel mensen onderschatten namelijk het leven van een topsporter, omdat het er van buiten allemaal mooi en perfect uit ziet, maar deze documentaire gaat bewijzen dat dat niet zo is. Bereid je voor en check de Greatness Code trailer nu!

Greatness Code is vanaf 10 juli te zien op Apple TV+


Méér content: Dit zijn tot nu toe de grootste transfers voor het voetbalseizoen van 20/21!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info