Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

Wat zijn eigenlijk de nieuwtjes rondom de game GTA VI?

De nieuwtjes rondom GTA VI verspreiden zich dagelijks, maar we weten eigenlijk nooit of er een waar is of niet. In dit artikel leggen we je de laatste nieuwtjes uit en kun je je nog meer verheugen op de game. Wat duurt het toch lang met deze game…

In 2013 kwam GTA V uit en waren we allemaal dol-bij met deze toffe game. Nu zijn we ruim 7 jaar verder en hebben we eigenlijk helemaal geen concrete GTA VI nieuwtjes. Wie gaan er de hoofdrollen pakken? Welke stad kunnen we verwachten en wanneer krijgen we een release-date? Onlangs onthulde Playstation haar nieuwe console en werd bekend gemaakt dat GTA V ook bespeelbaar zal zijn op de Playstation 5. Betekent dit dat we nóg langer moeten wachten?

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 1 juli 2020.


Release-date gelekt in mei?

In mei werd bekend gemaakt dat bedrijf Take Two een marketingplan had ingediend met een bedrag van 89 miljoen. Dit bedrijf staat in contact met Rockstar dus je zou denken dat dat goed nieuws is, maar nee. Dit marketingplan gaat pas van start in 2023!!!!!!

Dit zou betekenen dat we nog eens drie jaar (of misschien wel langer) moeten wachten op de meest besproken game van de toekomst. Ik wordt er inmiddels enorm moe van…


Goede en slechte Fantrailers

Op het internet worden we dagelijks overspoeld met neppe trailers oftewel; fantrailers. De meeste die ik tegenkom zijn bar slecht, maar voor deze maakte ik graag een uitzondering. Toch weet ik niet of we dit soort kwaliteit mogen verwachten…


Niets concreet

Vooralsnog kunnen we je eigenlijk niets concreets vertellen, maar zodra Rockstar of een andere grote partij wat leuks bekend maakt zullen we je dat meteen laten weten. Ben jij trouwens van plan GTA V nog te spelen op de Playstation 5 of heb je de game daarvoor te veel gespeeld? Ik ben er denk ik wel een beetje klaar mee…

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info