Gaaf!,  Sport

Voetballer Lionel Messi maakte gisteren zijn 700e doelpunt!

Lionel Messi, naar mijn idee de beste voetballer aller tijden, ja serieus. Deze man breekt het ene record en heeft zich gisteren in een illuster rijtje mogen zetten. Hij is op dit moment samen met Cristiano Ronaldo de enige voetballer die 700 doelpunten maakte in zijn carrière. Het gaat hier dan wel om spelers die nog spelen.

Gisteren vond dan ook de kraker Barcelona -Atletico Madrid plaats en leek het er al een beetje op dat Lionel Messi zijn 700e doelpunt ging maken. Maar Lionel Messi doet dat niet met een simpel intikkertje, nee, hij deed dat gewoon op zijn Lionel Messi’s, oftewel; met een panenka! Ik vraag me nog altijd af hoe je zo goed kunt voetballen…

Bekijk hier Lionel Messi zijn 700e doelpunt:


Al zijn doelpunten

Natuurlijk heeft Lionel naast deze penalty nog meer doelpunten gemaakt. Moet je je trouwens eens beseffen dat deze man al deze doelpunten gemaakt heeft bij FC Barcelona en Argentinië. Nog nooit heeft Messi voor een andere club gespeeld en dat verdient een heleboel respect. Vindt jij Lionel de beste voetballer van dit moment? Of misschien wel aller tijden?


Méér content: Dit zijn tot nu toe de grootste transfers voor het voetbalseizoen van 20/21!

Foto: Instagram Lionel Messi 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info