Gaaf!,  Sport

Draagt Cristiano Ronaldo het duurste Rolex-horloge ooit?!

Cristiano Ronaldo verdient natuurlijk bakken vol met geld en van gekkigheid weet je eigenlijk niet waar je het aan uit moet geven. Nou, Ronaldo weet zichzelf gewoon even een Rolex aan te schaffen van $450.000,-. Leuk prijsje toch? Of gaat dit te ver?

Cristiano Ronaldo zijn Rolex past volgens de eigenaar van Amsterdam Vinted Watches Amsterdam Jasper Lijfering totaal niet bij Rolex. Volgens hem staat Rolex namelijk om een stukje degelijkheid, waar nu gekozen is voor chiqueheid. Het gaat hier trouwens om de Rolex GMT Master II, met 18-karaats witgoud en ruim 100 30-karaats diamanten.

Er werd ook veel over geschreven dat dit het duurste Rolex-horloge ooit is, maar volgens Jasper Lijfering is dat niet zo!


Duurste horloge in nieuwprijs

Jasper was er al niet zo van onder de indruk, maar ik zeker wel. Het is niet helemaal zijn smaak, maar goed, dat is natuurlijk zijn mening. Volgens Jasper is dit het kostbaarste Rolex-horloge qua prijs nieuw in de winkel. Hij zegt namelijk dat hij laatst nog in Geneve was en dat er daar horloges zijn verkocht voor boven 1.000.000 euro, dan praten we echt over vintage-horloges. Hij zegt ook dat de duurste Rolex ooit verkocht is voor 17.900.000 euro, dat is dus wel even wat anders! Ondanks dit is zijn Cristiano Ronaldo en zijn Rolex waarschijnlijk onafscheidelijk…

Cristiano Ronaldo pronkt natuurlijk maar al te graag met zijn huis, auto’s en carriere op Instagram, dus daar is hij ook zeker het volgen waard!

Méér content: Voetballer Lionel Messi maakte gisteren zijn 700e doelpunt!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info