Funny,  Gaaf!

De 20-jarige Youtuber Don de Jong heeft het goed voor elkaar!

Stel je voor, je bent 20 jaar en rijdt dan al in een Audi RS6 én je hebt een van de bekendste Youtube-kanalen van Nederland, klinkt goed toch? Dit is nou precies wat Don de Jong heeft in zijn leven en hij is nog maar 20 jaar oud… Dat betekent natuurlijk niet dat je niet mag genieten van het leven!

En Don de Jong geniet uiteraard zichtbaar van zijn leven. Dagelijks upload de goedlachse jongen een vlog op zijn Youtube-kanaal. Daarnaast doet hij graag testjes, toffe uitdagingen en nog véél meer toffe dingen. Onlangs scheerde hij zelfs zijn hoofd kaal omdat een kappersbeurt een beetje was mis gegaan, dan heb je lef zeg!

Deze jongeman heeft het momenteel allemaal goed voor elkaar en kon een tijdje terug zijn ouders zelfs voorzien van een gloednieuwe badkamer. Best raar dat je 20-jarige zoon op een gegeven moment meer verdient dan zijn ouders, maar daar heeft hij dan ook hard voor moeten werken!

Don zijn laatste video waarin hij een arcade-hal helemaal voor zichzelf heeft!


Youtube-carrière en Audi RS6

Don startte in 2013 met Youtube, maar brak eigenlijk een paar jaar geleden pas echt door in de Nederlandse Youtube-wereld. Ongeveer een jaartje geleden was te zien dat het aardig ging met zijn Youtube-kanaal, want hij schaf zichzelf een dikke Audi RS6 aan en wat is dat een coole bak zeg! Hij showt zijn auto maar al te graag en is er enorm blij mee, logisch!

Uiteraard is deze jongen ook actief op Instagram waar hij toffe plaatjes deelt van zijn leven, vrienden en uiteraard zijn auto!


Méér content: Mr. Tfue leeft minimalistisch en bouwt waanzinnige projecten!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info