Funny,  Gaaf!

Gaat Henry van Loon na Fuifje nog meer succes boeken met deze serie?

Henry van Loon is cabaretier, voor de mensen die geen idee hebben wat dat betekent, het is simpelweg iemand die zo grappig mogelijk probeert te doen. Henry is mijn persoonlijke Nederlandse favoriet en zorgt altijd voor een lach op mijn gezicht, ik ben zelfs al eens naar een van zijn shows geweest!

Henry van Loon, beter bekend als de zanger van Fuifje is tegenwoordig flink actief op het gebied van series. Onlangs dropte hij een gloednieuwe trailer voor een nieuwe Videoland-serie genaamd; Barrie Barista En Het Einde Der Tijden. Aan de teaser is in ieder geval te zien dat Henry onze lachspieren weer flink gaat trainen. De serie is van dezelfde regisseur als zijn vorige serie ‘Random Shit‘. Henry speelde eerder al in series en films als New Kids, de Luizenmoeder, en het Paard van Sinterklaas.

Barrie Barista En Het Einde Der Tijden is vanaf 17 juli exclusief te zien op Videoland, dus zorg ervoor dat je zo’n abonnement hebt en ik verzeker je dat je een aantal uur aan humor klaar hebt staan. Ook zijn zijn cabaretshows flinke aanraders, perfect voor een avondje met je vrienden of familie. Als je Henry van Loon zijn hit Fuifje kan waarderen, dan deze serie al helemaal!

Méér content: De 20-jarige Youtuber Don de Jong heeft het goed voor elkaar!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info