Coole Bolides,  Gaaf!

De Audi RS3 van Youtuber Boaz van Boggelen mag er wezen!


Iedere Youtuber rijdt natuurlijk in een mooie auto, maar een van mijn persoonlijke favorieten is toch wel die van Boaz. Hij rijdt namelijk in een Audi RS3, waarvan vooral de uitlaat heel speciaal is. Hij heeft de auto namelijk al flink bewerkt waardoor de auto alleen nog maar cooler geworden is. Boaz  is trouwens een echte freerunner. Op zijn kanaal zijn wekelijks, dan wel niet dagelijks video’s te vinden waarin hij de meest waanzinnige stunts doet!

De Audi RS3 van Boaz kost dik 80.000 euro en daaraan kun je zien dat het Youtube-kanaal van de jongen goed loopt. Hij kocht zijn auto een jaartje geleden, maar heeft er sindsdien veel gedoe mee gehad. Er waren dus wat problemen aan de auto, waardoor hij er sinds de koop nog maar zes dagen in had gereden. Eind maart kon hij zijn auto pas terug krijgen, dus deze jongen heeft enorm lang moeten wachten op zijn nieuwe auto. Maar dit is misschien nog niet eens het speciale aan de auto…

Zoals je hier kunt zien is de 20-jarige Boaz maar al te trots op zijn Audi RS3!

Bevriend met Enzo Knol!

Boaz is namelijk goed bevriend met Youtube-koning Enzo Knol omdat Boaz ooit stage liep bij hem. Omdat ze in die tijd elkaar zo goed hebben leren kennen, vond Enzo het wel een goed idee om Boaz te verassen. Enzo laat zelf zijn auto regelmatig wrappen, maar om Boaz wat positiefs te gunnen heeft hij dat ook bij zijn Audi RS3 gedaan. In de video hier beneden zie je het fragment!

Op de Instagram van Boaz komen wekelijks foto’s voorbij waarin hij poseert met zijn Audi, volgen kan na de klik! Nu weet je wat meer over Boaz zelf, zijn auto en zijn toffe leven. Wellicht is dit wel een Youtuber om goed in de gaten te houden, hij heeft namelijk al dik 467.000 abonnees op Youtube!


Méér content: Lars Peterzon kan wel eens een hele grote Youtuber worden!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info