Coole Bolides,  Gaaf!

Jeremy Frieser kocht een Tesla update voor ruim 6.400 euro!

Jeremy Frieser rijdt nu al een tijdje in een Tesla. Bij Tesla is alles natuurlijk elektrisch en is het zelfs mogelijk om updates te kopen voor je auto’s, zodat je weer nieuwe dingen kunt uitproberen. Alleen zijn die updates niet gratis, sterker nog, ze kosten bakken vol met geld.

Jeremy Frieser zijn Tesla werkt dus op updates. Hij kocht een update voor 6.400 euro waardoor hij de zelfstandig-rijden-functie heeft gekregen. Het klinkt bijna een beetje alsof je een game hebt gekocht waarin je punten verzameld en eindelijk dat ene coole detail kunt kopen. Het gaat hier helaas toch echt over geld en Jeremy moest koste wat kost de update hebben!

Een half jaar geleden kocht Jeremy zijn Tesla Model 3 Performance en hij is er maar al te blij mee. De prijs van de Tesla gaat vanaf de 64.000 euro, waar we bij Jeremy er dus automatisch al 6.400 euro bij op kunnen tellen vanwege zijn update. Na een half jaar rijdt hij nog steeds vrolijk door Nederland met zijn elektrische bolide en begin ik er steeds meer van te houden. Ik was namelijk totaal niet van de elektrische auto’s en dan al helemaal niet van Tesla. Toch veranderd die mening steeds vaker…

Ook op zijn Instagram post hij regelmatig foto’s met zijn mooie auto!

Méér content: De 20-jarige Youtuber Don de Jong heeft het goed voor elkaar!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info