Funny,  Gaaf!

Lars Peterzon kan wel eens een hele grote Youtuber worden!

Regelmatig worden kleine Youtubers bekend doordat ze in video´s of vlogs van grote Youtubers komen. Dat is nou eigenlijk precies gebeurt bij Lars Peterzon. Hij woont namelijk samen met zijn vriendin Nicole bij Enzo Knol en maakt ook zelf video´s.

Lars Peterzon woont bij Enzo Knol omdat hij samen met zijn vriendin Nicole en vrienden Mees en Myron onderdeel uitmaakt van het bedrijf van Enzo Knol. Enzo kon het namelijk niet allemaal meer in zijn eentje en daarom heeft hij wat versterking geregeld. In principe wel slim natuurlijk!

De video´s van Lars lijken trouwens totaal niet op die van Enzo. Enzo upload namelijk vlogs, waar Lars freerun-video’s maakt. Daarnaast vindt Lars een challenge op zijn tijd ook wel leuk en is hij regelmatig te vinden in verschillende grote zwembaden en trampoline-parken. In zijn laatste video is hij s’nachts op bezoek bij een zwembad die hij en zijn vrienden regelmatig voor zichzelf hebben!


Instagram

Zo t zien is Lars dus goed bezig met het werken aan zijn toekomst en komt het allemaal alleen nog maar beter uit dat hij dagelijks te zien is in de vlogs van Enzo Knol. Natuurlijk kan de Instagram van deze vriendelijke jongeman niet ontbreken. Na de klik vindt je al zijn foto’s en video’s, maar wij hebben een aantal van zijn toffe foto’s en video’s voor je opgezocht!


Méér content: De 20-jarige Youtuber Don de Jong heeft het goed voor elkaar!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info