Gaaf!,  Gaming

De Playstation 5 games gaan waarschijnlijk een dure prijs krijgen!

Onlangs werd de Playstation 5 bekend gemaakt en mochten we ook de meest vette trailers van games aanschouwen. Deze games zullen alleen wel wat duurder gaan worden en dat is minder nieuws. De prijs van de PS5 lag al hoog, maar nu kunnen we ook nog meer gaan lappen voor de games…

De Playstation 5 games en de prijs zullen je flink verbazen. Ze worden waarschijnlijk zo´n 9 euro duurder worden dan voorgaande jaren. Dat concludeert Yoshio Osaki, de Topman bij marktanalysebureau IDG Consulting. In 2006 werden de prijzen van games al verhoogd, dus we kunnen gerust stellen dat het speciaal is dat zoiets gebeurt. Momenteel vraagt Sony soms al zo´n 70 euro voor wat specialere games, waar Microsoft soms 65 euro vraagt voor de spellen.

Een mooi voorbeeld van dit dure grapje is de nieuwe NBA 2K, voor die reekst betaalde je al 70 euro bij de release. Of we echt dit soort prijzen kunnen verwachten is natuurlijk niet zeker, maar de kans is aanwezig. Ook zou de prijs van de Playstation 5 al vrij zijn gegeven. De digitale versie wordt geschat op zo’n 600 euro, waar de niet-digitale versie waarschijnlijk 500 euro wordt.

Of deze prijzen daadwerkelijk kloppen weten we niet, want het is niet bekend gemaakt door Sony.

Méér content: Wat zijn eigenlijk de nieuwtjes rondom de game GTA VI?

 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info