Films & Series,  Funny,  Gaaf!

Kevin Hart gooit het over een andere boeg in de serie Kevin Hart: Die Hart

Kevin Hart, bekend van zijn humor maar tegenwoordig ook steeds vaker te vinden in films en series. Binnenkort kunnen we zijn humor ook gaan aanschouwen in de nieuwe serie Die Hart, maar humor is niet helemaal het genre wat Kevin voor ogen had. Hij wil namelijk actieheld worden!

Kevin Hart is in deze serie wat anders zoals je gewend bent, maar daarover later meer. Hij speelde al in vele films als; Jumanji, Ride Along, Get Hard, Kevin Hart: What Now? En nog veel meer van dit soort toffe titels. Nu is hij binnenkort dus ook te zien in een serie!

Meerdere bekende acteurs

In de trailer hier beneden zie je dat Kevin niet de enige grote acteur is in de serie. Ook zien we John Travolta, Nathalie Emmanuel en Josh Hartnett. Daarnaast is te zien dat de goedlachse Amerikaan flink zijn best doet om een actieheld te worden, maar weten we uiteindelijk allemaal dat deze gast ons allemaal aan het lachen gaat maken.

De serie bestaat uit tien afleveringen die te zien zijn op de spiksplinternieuwe streamingsdienst Quibi. Nu zul je vast denken, weer zo’n abonnement, maar prijzig is het zeker niet. Voor $4,99 heb je al een abonnement, waar wacht je op?

Gaan Kevin Hart en deze serie een succes worden denk je?


Méér content: Gaat Henry van Loon na Fuifje nog meer succes boeken met deze serie?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info