Funny,  Gaaf!

Gamemeneer zijn leeftijd, de coolste video’s en Youtube-kanaal!

Don oftewel Gamemeneer is een van de meest bekendste Nederlandse gamers van het moment. Na wat research op internet kwam ik erachter dat jullie aardig benieuwd zijn hoe oud deze Youtuber is, wat zijn coolste video’s zijn en wanneer hij begonnen is met Youtube!

Vooral Gamemeneer zijn leeftijd werd veel gegoogled, dus bij deze: Don Plevier is momenteel 30 jaar oud! Hij is geboren op 28 maart 1990 en geboren in de Rijp. Wekelijks upload hij de coolste game-video’s om zijn volgers te vermaken. Dit zijn zijn 5 meest bekeken video’s vanaf de start van zijn kanaal!

Welk van deze video’s is jouw favoriet?


GameMeneer – Ik stap eruit (Milan Knol Disstrack)


Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse (PARODIE GameMeneer – Kijk eerst naar jezelf)


LEKKER MET POEP ZWEMMEN! – Minecraft Map van een Kijker


MIJN VADER KOMT UIT DE KAST! – Who’s your Daddy met Milan Knol


TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE #2


Aantal abonnees, Instagram en Youtube

Don startte in 2012 met Youtube en scoorde sindsdien miljoenen views en abonnees. Deze gamer heeft namelijk gedurende de jaren al ruim 1,19 miljoen abonnees, waar hij er op Instagram wat minder heeft: 654.000. Ik kijk al jaren de video’s van deze fanatieke gamer, maar vind wel dat hij wat meer moet letten op zijn titels. Hij geeft namelijk al veel weg voordat de video begonnen is, jammer!

Nu weet je Gamemeneer zijn leeftijd, coole details en nog veel meer. Check hier dan ook nog even het Youtube en Instagram-kanaal van Don Plevier ‘aka’ Gamemeneer!

Méér content: De Audi RS3 van Youtuber Boaz van Boggelen mag er wezen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info