Funny,  Gaaf!

Is Kelvin Boerma de grappigste Nederlandse Youtuber ooit?!

Kelvin Boerma is al jaren een van de meest populaire Youtubers met zijn kanaal Kalvijn. Kelvin plaatst wekelijks en soms dagelijks toffe challenges, vlogs en nog veel meer toffe content. Wij vonden het wel een goed idee om hem eens uit te lichten en hem onder een vergrootglas te leggen!

Kelvin Boerma startte in 2010 zijn kanaal TheKelVlog, dat nu Kalvijn heet. In 2011 met het Youtube-kanaal Cinemates dat hij begon met zijn studiegenoot Peter de Harder. Samen maakte ze goed bewerkte video’s en maakte zijn vriend Peter een aantal jaar geleden een indrukwekkende documentaire waarin hij ging trainen voor onderbroekenmodel. Check die video na de klik!

En nu weer terug naar Kalvijn! Kalvijn werd geboren op 19 mei 1996 in Meedhuizen. Wat niet veel mensen weten is dat hij een van de oprichters van VEED is, jaarlijks worden de Veed-awards uitgereikt oftewel; prijzen voor Youtubers.

Zijn best bekeken video is ook meteen zijn best beluisterde nummer ooit met ruim 15.000.000 views!


Kalvijn – Nu Al Miljonair


Paprika’s, abonnees en Instagram

Het gaat momenteel niet verkeerd met het kanaal van de 24-jarige jongen. Hij heeft op dit moment 1,24 miljoen abonnees en vermaakt zijn publiek soms dagelijks. Daarnaast is hij ook op Instagram goed actief en scoort hij ook daar flink wat volgers: precies 1.000.000! Een iets opmerkelijker feitje is dat hij regelmatig te zien was in zijn video’s, terwijl hij een paprika aan het eten was. Hij verkoopt momenteel zelfs merchandise met paprika’s erop, maar waar die obsessie vandaan komt is voor ons eigenlijk een raadsel.

Kalvijn zijn kanaal is naar ons idee flink aan te raden omdat het niet eentonig is en het bevat flink wat creativiteit. Wacht dus niet en check zijn Instagram en kanaal snel!

Méér content: Lars Peterzon kan wel eens een hele grote Youtuber worden!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info