Funny,  Gaaf!

Rapper Boef is openhartig tijdens het interview bij Andy in de auto!

Andy van der Meijde maakt nu al een aantal jaar zijn serie ´Bij Andy in de auto´ waarin hij rappers, voetballers en andere bekende mensen ontvangt in zijn auto. Hij neemt ze mee voor een ritje door de woonplaats van de geïnterviewde en vraagt naar zijn of haar verhaal.

Boef was al eens te zien bij het Jachtseizoen van Stuktv, maar niet bij Andy in de Auto. Wel kwamen rappers als Kevin, Ashafar en Keizer voorbij, maar omdat Boef het nooit zo op interviews heeft sloeg hij het over. Althans, in de video benoemt Andy het feit dat hij vier jaar geleden al eens aan Boef heeft gevraagd of hij een aflevering zou willen maken, maar daar gaf Boef geen reactie op.

Nu stapt Boef alsnog bij Andy in de auto en maakt hij een uitzondering voor de oud-voetballer. Andy vraagt naar het huidige liefdesleven van de rapper, zijn shows die deze zomer niet doorgaan, maar ook hoelang Boef nog blijft rappen. We weten allemaal dat Boef nummer 1 hit na nummer 1 hit pakt, maar Boef laat ook weten dat hij het misschien na drie of vier jaar wel goed vindt geweest. Hij wilt zich dan misschien focussen op een bedrijf of andere zaken, geen goed nieuws voor fans dus!

Bekijk hier beneden het volledige interview van Boef bij Andy in de auto!


Méér content: Oussama Ahammoud (Muis) is te zien in de nieuwe aflevering van bij Andy in de auto!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info