Coole Bolides,  Gaaf!

Mo Bicep koopt (weer) een nieuwe auto: de Rolls Royce Dawn!

Mo Bicep timmert lekker aan de weg, want de fitnessgoeroe heeft alweer een nieuwe auto gekocht. Onlangs reed Dave Roelvink zijn Lamborghini in de prak, maar Mo vond het alweer tijd voor een nieuwe auto. De Rolls Royce Dawn is vanaf nu ook toegevoegd aan de collectie!

Mo Bicep en auto’s is de perfect combinatie. Hij was al in het bezit van een Lamborghini Urus, een limousine en een takelwagen omdat hij een eigen takelwagenbedrijf heeft. Zijn goede vriend ´Frenkzz´ vloog naar Spanje voor deze nieuwe auto en reed en dag later het hele eind weer terug naar Nederland. De vriendschap tussen deze twee gasten is niet breekbaar!

Mo Bicep heeft naast allerlei auto´s ook nog een eigen supplementenlijn. Hij verkoopt fitnesskleding, spullen op het gebied van voeding en nog veel meer bruikbare spullen als je van fitnessen houdt. Op de Instagram van Mo is te zien dat hij maar al te gelukkig is met zijn twee zoontjes en vrouw. Hij is het ideale voorbeeld van hard werken pays offs. Op zijn Youtube-kanaal maakt hij ook regelmatig fitness-video’s en vlogs. Check zijn kanaal na de klik! Wat vindt jij van Mo Bicep zijn nieuwe auto?

Méér content: Rapper Boef is openhartig tijdens het interview bij Andy in de auto!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info