Funny,  Gaaf!,  Sport

FC Roelie reageert op legendarisch laat gemaakte doelpunten!

Wie de Bankzitters kent, kent FC Roelie. Raoul de Graaf maakt onderdeel uit van de Bankzitters en maakt naast alleen maar fifa-video’s, nog veel meer toffe video’s. Ditmaal reageert hij op doelpunten die in de allerlaatste minuut van de wedstrijd zijn gemaakt, Ajax fans, kijk maar even weg…

FC Roelie is gelukkig zelf altijd vrij neutraal, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Het meest legendarische doelpunt van de afgelopen tijd is namelijk die van Lucas Moura tegen Ajax. Ajax had vorig jaar een team met Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Dusan Tadic, Hakim Ziyech en nog veel meer goede getalenteerde voetballers. Dat team had de finale kunnen bereiken, maar verloor de wedstrijd van Tottenham Hotspur.

Naast deze wedstrijden komen er ook wedstrijden voorbij van clubs als Bayern München, Atletico Madrid, Real Madrid en nog veel meer Europese topclubs. Vindt jij deze manier van content maken tof om naar te kijken of kijk je toch liever naar alleen maar fifa-video’s? Ik vind het namelijk wel tof dat deze gasten hun kennis van voetbal met ons delen. FC Roelie is uiteraard ook te volgen op Instagram, en als we dan toch bezig zijn, dit is de Instagram van de Bankzitters!

Méér content: Draagt Cristiano Ronaldo het duurste Rolex-horloge ooit?!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info