Funny,  Gaaf!

Jesse Hoefnagels zorgt wekelijks voor een lach op je gezicht!

Je houdt er van of niet, de video´s van Jesse Hoefnagels. Hij maakt vaak korte video´s die eigenlijk niet vaak een doel hebben, maar wel gewoon heel grappig zijn. Ook laat Jesse regelmatig weten dat hij het niet zo heeft met de influencers van tegenwoordig..

De 18-jarige Jesse Hoefnagels startte een aantal jaar geleden zijn kanaal genaamd Cjoelmovies, maar dat is nu alweer veranderd naar ‘Jesse Hoefnagels’. Vaak upload hij op elke zondag een video waar je gewoon helemaal stuk om gaat.

Jesse maakte ooit zelfs eens een video met Bram Krikke zonder dat Bram dat zelf door had. Bram en Jesse zouden namelijk samen opnemen, maar dat ging niet door omdat Bram naar een kerstmarkt in Duitsland moest. Nu vond Jesse het wel een briljant idee om ook gewoon naar Duitsland te gaan en eens aan Bram te vragen waarom hij niet kon opnemen.

Check de beelden van de hilarische video hier beneden; 


Naast bovenstaande video heeft Jesse er natuurlijk nog veel en veel meer en hebben wij zijn populairste er voor je uitgepikt. Deze films werden goed bekeken, behoort Jesse nu gewoon tot een van de grappigste Youtubers van Nederland of is het daar nog te vroeg voor?

Dit zijn zijn drie populairste video’s!


Méér content: Gamemeneer: leeftijd, de coolste video’s en zijn Youtube-kanaal!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info