Funny,  Gaaf!

Koen van de Bankzitters liet zijn eigen app maken genaamd ‘Kaasje’

Koen van de Bankzitters heeft ons weer eens flink verrast met zijn video. Hij probeert natuurlijk zoveel mogelijk originele content te maken, en dat is hem deze keer flink gelukt. Hij kwam namelijk in contact met iemand die voor hem een app wist te maken genaamd ‘Kaasje’. Maar waarom heet deze app in vredesnaam Kaasje?

De term kaasje komt van een interview van oud voetballer Aad de Mos waar de Bankzitters regelmatig stuk om gaan. Koen van de Bankzitters uploadde vorige week dus een video waarin hij zijn eigen app introduceert en zelfs een aantal beelden liet zien. De app is momenteel zelfs te downloaden en staat zelfs op nummer 1 op meest gedownloade apps van de afgelopen tijd. Hij gaf er zo’n 300 euro aan uit, maar dan heb je wel een eigen app.

Er zitten flink wat ‘inside jokes’ in de app waarvoor je echt meer Bankzitters video’s moet kijken. Het is natuurlijk niet erg als je nog nooit van Koen hebt gehoord, want dit is gewoon geniaal bedacht!

De app Kaasje van Koen van de Bankzitters is momenteel alleen te downloaden voor Android. De download vindt je na de klik!

Méér content: De humoristische Qucee ‘roast’ zijn eigen kijkers in deze video!


EXTRA VIDEO: Koen uploadde gisteren een video waarin hij reageert op de mensen die zijn app spelen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info