Gaming

De eerste gameplay-beelden van Assassin’s Creed Valhalla zijn er!

Echte knallers van games zijn er nog niet geweest, maar ik denk dat er nog genoeg gaan komen. Een van die games is de gloednieuwe Assassin’s Creed Valhalla. De eerste trailer heb je waarschijnlijk al gezien, maar er zijn nu ook beelden van de gameplay!

De gameplay van Assassin’s Creed Valhalla laat ons zien dat het zich in een totaal andere tijd afspeelt dan normaal. De game draait natuurlijk om de oude Vikingen die bekend staan om hun brute manier van moorden. Dat is natuurlijk ook mogelijk in deze game, soms draait het natuurlijk om zo zachtjes mogelijk, maar het lijkt in deze game wel een stapje verder te gaan!

Onlangs werd er ook bekend gemaakt dat het mogelijk is om met een mannelijke, maar ook vrouwelijke variant van het personage Eivor t spelen. In deze eerste dertig minuten van de game zien we dat ze gebruik maken van de vrouwelijke versie, maar een tijdje terug maakte de regisseur van de game dus bekend dat het mogelijk is om in meerdere varianten te spelen. De mannelijke Eivor wordt gespeeld door acteur Magnus Bruun en de vrouwelijke Eivor wordt gespeeld door actrice Cecilie Stenspil. Het zijn beide Deense acteurs, waarbij Bruun in Viking-show The Last Kingdom de rol van Cnut speelde.

Wat vind jij tot nu toe van de gameplay van Assassin’s Creed Valhalla?

Méér content: Koen van de Bankzitters liet zijn eigen app maken genaamd ‘Kaasje’

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info