Coole Bolides,  Funny

Een en al crashes in de tweede Dutch dashcam compilatie!

De nieuwe editie van Dutch dashcam compilatie zit weer vol ongelukken, crashes, vervelende momenten en héél veel domme acties. De bestuurders van deze auto´s mogen hun handen dicht knijpen, veel crashes lopen namelijk met een sisser af!

De Dutch dashcam compilatie is altijd zo´n momentje waar je even kunt genieten van andermans rijstijl. Het is soms, dan wel niet vaak niet om aan te zien, maar aan sommige ongelukken kun je ook weer niet heel veel doen. Zodra je een ongeluk krijgt waar je ernstig letsel aan over houdt staat je leven volledig op zijn kop, laten we hopen dat iedereen er goed vanaf is gekomen!

Je ziet tegenwoordig steeds vaker mensen die kiezen voor een dashcam omdat ze ongelukken willen vast leggen. Ik denk dat het eigenlijk wel een goed idee is om dashcams in iedere auto te plaatsen, het levert je alleen maar positieve dingen op aangezien je alles terug kunt krijgen. Toch is er geconstateerd dat er in 2019 nog meer dan 600 mensen overlijden na een aanrijding, een dramatisch getal uiteraard.

Wij hopen natuurlijk dat het voor iedereen in deze compilatie goed is afgelopen!

Méér content: De eerste gameplay-beelden van Assassin’s Creed Valhalla zijn er!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info