Gaaf!,  Gaming

Playstation 5: deze coole designs zien we maar al te graag in het echt!

Wij kunnen niet wachten tot de Playstation 5 bij ons in huis is, maar we moeten nog even geduld hebben. In de tijd dat we toch nog moeten wachten kunnen we maar beter wat toffe dingen voor je op zoeken, neem een voorbeeld aan deze toffe PS5 designs!

Wij hopen persoonlijk dat deze Playstation 5 designs ook in het echt uitkomen, maar dat trekken we direct in twijfel. Op de Playstation 4 had je namelijk veel special editions van games, waardoor je wel zo’n cool design kreeg.

Neem vooral eens een kijkje bij onderstaande foto’s want er komen een aantal designs voorbij die je ongetwijfeld in het echt wilt tegenkomen. Mijn favorieten zijn toch die van Spiderman, Crash, Avengers en Gran Turismo. Die games komen tevens allemaal uit voor de nieuwe console, waar Avengers binnenkort al uitkomt. Die game-release staat namelijk gepland op 4 september 2020 die we hier op De ContentCorner uitgebreid voor je gaan reviewen.

De Playstation 5 designs zijn trouwens allemaal afkomstig van het Instagram-kanaal van Allgenerationgamings. Ze posten niet alleen foto’s van dit soort designs, maar plaatsen ook vaak foto’s van coole set-ups, Xbox-stuff en uiteraard nog veel meer!

Méér content: De Playstation 5 games gaan waarschijnlijk een dure prijs krijgen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info