Funny,  Gaaf!

Enzo Knol en zijn vrienden vermaken zich goed op de Wipeout baan!

Er zal vast een belletje gaan rinkelen als je het woord ‘Wipeout’ hoort. Een stormbaan met de meest uitdagende parcours is een soort van terug. Enzo Knol is er namelijk op bezoek met zijn vriendin Myron en vrienden Boaz, Mees en Lars. Wie wil dit nou niet ooit eens een keer proberen?

De rode ballen zullen je ongetwijfeld het meeste zijn bijgebleven van de Wipeout baan. Het programma bestaat inmiddels niet meer, maar was een aantal jaar terug misschien wel een van de wat populairdere programma’s op de Nederlandse televisie. De baan is nog steeds geopend voor recreatief gebruik, maar niet meer voor tv-opnames.

Ik denk trouwens dat het helemaal niet verkeerd is dat de makers van Wipeout een eigen Youtube-kanaal beginnen, het zal ongetwijfeld een populaire serie worden. Een bezoekje brengen aan Wipeout is misschien wel het ideale uitje voor met je beste vrienden, het is uitdagend, moeilijk, maar vooral heel cool om te doen. Wel moet je hopen op lekker weer want nat is nat!


EXTRA: ook Mees, een van Enzo zijn vrienden maakte een enorm toffe en leuke video over de ‘extreme’ Wipeout baan!


Méér content: Jesse Hoefnagels zorgt wekelijks voor een lach op je gezicht!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info