Films & Series,  Funny,  Gaaf!

Een interessant kijkje in films door deze backstage foto’s!

Vaak zie je zodra er een film uitkomt dat er ook snel backstage video’s verschijnen. Het bied je een exclusief kijkje in het wereldje van de grote films en je bent er vaak door onder de indruk. Ook foto’s zetten je vaak aan het denken en laten wij nou een aantal toffe backstage foto’s hebben gevonden!

Altijd al eens backstage foto’s willen zien van Avengers, Harry Potter of de Sherlock Holmes serie? Dit is het moment! Scroll gauw naar onder en zie hoe de acteurs zich vermaken zodra de camera’s niet draaien. Mijn favoriete foto is natuurlijk die van Thor, heel erg knap hoe ze hem zo dik hebben gemaakt!


Méér content: Playstation 5: deze coole designs zien we maar al te graag in het echt!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info