Coole Bolides,  Gaaf!,  Gaming

Lando Norris speelt de nieuwe F1 2020 voor de eerste keer!

De F1 is weer in volle gang en dat betekent dat de coureurs weer wat minder online te vinden zijn. Toch heeft Lando Norris een gaatje gevonden om de gloednieuwe F1 2020 zelf eens een keer te proberen. De hilarische Brit is dus niet alleen op de baan populair, maar ook op Youtube!

Je kunt dus gerust zeggen dat Lando Norris en de F1 game 2020 prima samen gaan, wel is te zien dat Lando het soms knap lastig heeft!


Lando’s carriere

Lando werd in 2015 voor het eerst kampioen in de MSA Formula, waar hij in 2016 de Toyota Racing Series binnen haalde. De Brit is ook nog eens een deel Belgisch, dus waar de humor soms vandaan komt weten we nu wel. Sinds hij in de McLaren rijdt is te zien dat hij zich lekker voelt in de auto en de laatste weken ook nog eens aardig wat punten binnen sleept.

Sinds de corona-tijd hebben veel F1-coureurs zich binnen prima vermaakt met de F1 2019 game. Toch was het nu echt tijd om over te stappen naar de 2020 versie waar we kunnen genieten van Zandvoort en Hanoi. Ik heb de game nu al een tijdje in handen en ben hem nog elke dag wezen spelen, een erg toffe game!

De volgende Grand Prix in de Formule 1 staat gepland op volgend weekend, dan speelt Lando een thuiswedstrijd in Groot-Brittanie. Silverstone is altijd een uitdagend parcours, laten we hopen op een mooi resultaat voor Lando. Lando Norris kan natuurlijk goed rijden in de F1 2020 game, maar nog veel en veel beter op het echte circuit!


Méér content: F1 2020 is het spel die je uren wilt blijven spelen! – Review

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info