Gaaf!,  Gaming

De nieuwe trailer van FIFA 21 toont ons veel toffe features!

Het is weer de tijd van het jaar dat we overspoeld worden met trailers. Ook de nieuwe editie van FIFA staat bijna voor de deur, en daar hoort natuurlijk een trailer bij. Dit jaar is Kylian Mbappe het gezicht van FIFA, maar ook Erling Haaland, Trent Alexander-Arnold en Joao Felix zijn veel te zien in de aankomende game!

De spectaculaire trailer van FIFA 21 heeft mij wel overtroffen. Dit jaar was het wel duidelijk dat het allemaal niet goed liep in de game, maar laten we hopen dat het in oktober beter wordt!


Toevoegingen

Volgens EA krijgen we dit jaar te maken met een aantal nieuwe dingen. Zo wordt de carriere-modus volledig aangepakt en krijgen we daarbij ook nog eens een simulatie modus, waarin je kunt ingrijpen wanneer je maar wilt. Ook de pack-animation van FIFA Ultimate Team is weer vernieuwd en een stuk dynamischer gemaakt. Wat mij meteen alweer op viel was het gezicht van Erling Haaland en de nieuwe goal-celebrations die de spelers doen.

Vorig jaar introduceerde EA ons het nieuwe FIFA-street genaamd Volta football. In principe was het een leuke modus in de game, maar zaten er toch een aantal flinke fouten in. Aan de trailer van FIFA 21 is te zien dat we dit jaar te maken krijgen met echte pleintjes waar jonge voetballers zijn opgegroeid, het wordt dus nog realistischer!

FIFA 21 is verkrijgbaar vanaf 8 oktober, dus wees voor bereid. Gaat FIFA 21 nou eindelijk eens een goede EA game worden?


Méér content: F1 2020 is het spel die je uren wilt blijven spelen! – Review

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info