Coole Bolides,  Gaaf!,  Nieuws

De Formule 1 heeft er drie nieuwe races bij voor dit seizoen!

We kunnen gerust zeggen dat de Formule 1 echt op losse schroeven heeft gestaan. De coureurs konden maandenlang niet racen waardoor we natuurlijk ook de Grand Prix van Zandvoort hebben moeten missen. Het lijkt een soort goedmakertje, want de FIA heeft drie nieuwe races aan het programma toegevoegd!

De Formule 1 krijgt er nieuwe races bij dus! Mooi nieuws, maar aankomend weekend staat de GP van Silverstone eerst op het programma, ongetwijfeld een spektakel. Naast de altijd spannende GP van Hockenheim, gaan we dit jaar nog een keer rijden in Duitsland. De Nurburgring gaat namelijk ook gebruikt worden als circuit dit jaar. Dat betekent ongetwijfeld mooie inhaalacties, leuke gevechten en misschien wel een overwinning voor onze Nederlandse trots Max Verstappen!

Ook de circuits van Portimao (Portugal) en Imola (Italie) komen daarbij. Wel werd bekend gemaakt dat de Grand Prix’s van Amerika, Canada en Mexico definitief niet doorgaan vanwege het inmiddels enorm irritante Corona. De GP van Oostenrijk en Hongarije hebben we inmiddels gehad en daar ging het allemaal prima. Ik kan niet wachten tot de nieuwe races en wou dit dan ook graag even met jullie delen. Zijn jullie blij met deze nieuwe Formule 1 races of had het voor jullie niet gehoeven?


Méér content: Lando Norris speelt de nieuwe F1 2020 voor de eerste keer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info