Films & Series,  Gaaf!

Deze dertien grote films zijn helaas zijn uitgesteld in 2020!

Het jaar 2020 is een jaar om nooit meer te vergeten. Iedereen had mooie doelen voor zichzelf gezet, maar die werden volledig in de soep gegooid door Covid. Ook in de film-wereld zijn er flink wat tegenslagen geweest, dit zijn namelijk de dertien grootste films die zijn uitgesteld!

Er zijn echt enorm veel films uitgesteld in 2020. Eigenlijk begon het een beetje met de film Black Widow waar we klaar voor waren. Ook de nieuwe James Bond film No Time To Die stond bij mij hoog op mijn ranglijst, maar die werd ook uitgesteld. Nu is ook Avatar 2 uitgesteld, maar ook op Spider-Man 3 zullen we nog veel langer moeten wachten.

Ook grote films als Tenet van Christopher Nolan en de Disney-film Mulan gaan dit jaar vertraging oplopen. De horror-film A Quiet Place II werd uitgesteld en zo kunnen we helaas nog wel even door gaan. Wel zijn er voor een aantal nieuwe films al nieuwe data’s vastgesteld.

No Time To Die komt nu uit op 12 november, Fast and Furious 9  komt uit op 2 april 2021 en dat was het wel eigenlijk. Houdt onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe data’s, films zijn natuurlijk niet alles in de wereld maar ik mis de bioscoopbezoekjes maar al te erg!

IGN zet in deze video alle films die in 2020 zijn uitgesteld voor je op een rijtje!


Méér content: Lando Norris speelt de nieuwe F1 2020 voor de eerste keer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info