Funny,  Gaaf!,  Muziek

Scoort Koen van de Bankzitters een hit met het nummer ‘Geen Cartier’?

Koen van de Bankzitters, we weten inmiddels dat hij graag houdt van geld verdienen. Onlangs maakte hij natuurlijk de app Kaasje, maar op dit moment duikt hij nog iets verder de ondernemerswereld in. Nadat hij zoveel werd vergeleken met Brent van Balenciaga komt hij nu zelf keihard met een nummer!

Waar Brent een nummer maakt waar hij veel rapt over geld en dure merken, kiest Koen juist voor Geen Cartier. Een catchy refrein, heeft Koen een hit te pakken?


Brent en Koen

Voor de mensen die Brent niet kennen, het zit als volgt. Brent maakte een aantal maanden geleden het nummer ‘Balenciaga’. Dat nummer ging eigenlijk viral om maar 1 reden, dat was dat Brent ongelofelijk veel lijkt op Koen van Heest. Onder de video werden veel reacties geplaatst die refereerden naar Koen, waar Koen meteen dacht dat het hem wel een goed idee om samen een track te maken!

Helaas heeft Brent het momenteel druk, want zoals je ziet en hoort in de clip speelt er een geluidsfragment af van Brent die zegt dat hij momenteel met andere producers in de studio zit. Dit zou dan ook betekenen dat we te maken hebben met een heuse strijd tussen de twee gasten. Moet Koen het hierbij laten of nogmaals terug komen met een nummer?!

Koen zijn nummer Geen Cartier is ook te beluisteren op Spotify!

Bekijk hier beneden het nummer Balenciaga van Brent: 


Méér content: De nieuwe trailer van FIFA 21 toont ons veel toffe features!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info