Funny,  Gaaf!

Deze mooie gebouwen hebben een gloednieuw doel gekregen!

Zonder dat je het weet loop je misschien wel dagelijks langs gebouwen die vroeger enorm belangrijk waren voor je stad of dorp. Ook op deze foto’s is duidelijk te zien dat we te maken hebben met een flinke renovatie. Kluizen omgetoverd tot bibliotheken en kerken omgetoverd tot woonplek!

We kunnen gerust zeggen dat we dan ook te maken hebben met mooie oude gebouwen, maar ze hebben een fantastische nieuwe uitstraling gekregen. Ik noemde net al even de kluis die is omgetoverd tot bibliotheek, maar wat hebben ze dat toch enorm gaaf gedaan met die kluisdeur. Ik ben zeer onder de indruk. Ook zien we oude scholen omgebouwd tot een wooncomplex en sommige kerken uit deze foto-serie zijn nu een skatebaan!

Dit ga je ook tof vinden: Lando Norris speelt de nieuwe F1 2020 voor de eerste keer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info