Funny,  Gaaf!,  Muziek

Na Koen komt nu ook Matthy met een nummer genaamd Geldwolf!

Vorige week werden veel mensen overrompeld door het nieuwe nummer van Koen van de Bankzitters. Het nummer ‘Geen Cartier’ werd meer dan een miljoen keer beluisterd en ook op Spotify staat het nummer nu zelfs in de top 10. Voor Matthy was het nummer een uitgelezen kans om er een remix op te maken!

En daarom besloot Matthy het nummer Geldwolf te schrijven samen met een producer. Afgelopen vrijdag publiceerde hij het nummer en ontplofte Youtube, maar Matthy is niet de enige die de show steelt in de clip van Geldwolf!

Ook zien we de twee andere Bankzitters Raoul en Robbie een stukje rappen in de clip, waar ook de goede vriend Bas aanwezig is in de clip. De laatste Bankzitter Milo horen we aan het einde even kort. Bas maakte zelf ook al een aantal nummers en kwam daarom goed van pas bij de heren. De clip is geschoten door Zino en geproduceerd door Russo, twee jonge en talentvolle namen in de muziekwereld.

En dit nummer is misschien nog wel populairder dan het nummer van Koen, Geldwolf is namelijk al meer dan 600.00 keer beluisterd op Youtube, heb je geen idee waar deze mannen ineens vandaan komen, check dan onderstaande link!


Méér content: Scoort Koen van de Bankzitters een hit met het nummer ‘Geen Cartier’?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info