Films & Series,  Gaaf!

Check hier de trailer van het nieuwe seizoen van Undercover!

Dat het tweede seizoen van Undercover uit kwam was natuurlijk bekend. Het enige wat ons nog lastte is het bekijken van de officiële trailer en hij is eindelijk hier! We zien flink wat nieuwe mensen voorbij komen in de trailer, maar bovenal veel van de oude cast!

Allereerst zijn hoofdrolspelers Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes gewoon weer te zien in het nieuwe seizoen van Undercover. Ook komen we er in de trailer achter dat de geheim agenten opnieuw Undercover gaan, maar dit maal krijgen ze te maken met een gloednieuwe zaak.

Dat ze een nieuwe zaak krijgen betekent alleen niet dat we Ferry en Danielle niet meer terug zien. In het eerste seizoen was dan natuurlijk te zien dat Danielle op de vlucht ging en Ferry werd opgepakt. Ook lijkt het zo dat er flink wat meer budget over was voor dit seizoen, dit is namelijk een van de meest spectaculaire Nederlandse trailers die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik kijk alweer enorm uit naar het nieuwe seizoen!

Seizoen 2 van Undercover is te zien vanaf 8 november, exclusief op Netflix.


Méér content: Na Koen komt nu ook Matthy met een nummer genaamd Geldwolf!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info