Funny,  Gaaf!

Dylan Haegens maakt van zijn kantoor een waterpark!

Nog steeds wekelijks actief op Youtube, Dylan Haegens. Op zijn eerste kanaal heeft hij inmiddels één miljoen abonnees, maar op zijn kanaal TeamDylanHaegens duurt het ook niet lang meer voordat hij de zes nullen kan aantikken. Wekelijks verrast hij en zijn team ons met toffe video’s en dit keer maken ze een waterpark in hun eigen kantoor!

Dylan Haegens besloot dus gewoon met zijn team om een waterpark te bouwen in zijn eigen kantoor. Het is nu inmiddels al een week ruim 30 graden en dat betekent dat werken zonder airco gewoon bijna niet te doen is. Ik heb de afgelopen dagen ook flink wat verkoeling opgezocht, waardoor er wat minder artikelen online zijn gekomen. Verwacht vanaf nu dagelijks artikelen!

Ik geef Dylan en zijn team helemaal gelijk en ook zij kozen er de afgelopen dagen voor om wat meer verkoeling te zoeken. Ze bouwden dus hun eigen studio volledig om en hebben er ook flink wat moeite mee gehad. Sommige dingen liepen niet helemaal soepel, maar uiteindelijk hebben ze er flink van kunnen genieten!

Dylan Haegens zijn waterpark is geopend, hoe zoeken jullie de afgelopen tijd de verkoeling op?


Méér content: Na Koen komt nu ook Matthy met een nummer genaamd Geldwolf!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info